250 forestillinger fra Barnas Musikkteater våren 2019

Forestillinger kopi.jpg

Artistene i Barnas Musikkteater spiller ca. 250 forestillinger til barnehager i hele Norge fra Mandal til Tromsø våren 2019, i tillegg til konserter i Danmark.

Den som har flest forestillinger på veien er sjongløren Diego med forestillingen “Mannen med den levende kofferten”. Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet.
Barnehagene sier: "Veldig morsomt teater! Barna elsket det, og ville bare se mer. God kommunikasjon fra/mellom skuespiller og barna. Fikk alle med seg. Spennende og morsomt. Mye latter! Velkommen tilbake."

Balansekunstneren Gulli spiller sin nye forestilling “Da Gulli reiste med virvelvinden” til medlemsbarnehagene i Norge. Det har blitt en spennende forestilling om Gulli’s reise fra Urumqi til Norge - hvor hun ved hjelp av virvelvinden måtte flykte fra de som ville nekte henne å utøve akrobatikk.
Barnehagene sier: "Takk for en fantastisk opplevelse Gulli. Både små og store ble imponert og koste seg - noen ble også inspirert🤗"

Sangeren Sonia er iferd med å etablere Barnas Musikkteater i Danmark og spiller konserten Diamantene i Hjertet i danske barnehager. Forstår de danske barna det norsk-danske språket tro? Det blir spennende å følge med på.

Balansekunstneren Gulli i Solsikken Barnehage

Balansekunstneren Gulli i Solsikken Barnehage