Ny musikkforestilling fra Barnas Musikkteater

DEN MAGISKE KLANGEN

-med Sonia Loinsworth

Foto: Hielke Gerritse

Foto: Hielke Gerritse

Den magiske Klangen er en ny konsertforestilling fra Sonia Loinsworth 


Musikkforestillingen bygger på fortellingen om spillemannen som går fra dør til dør og banker på, for å få noe mat og drikke. De som slipper ham inn, får en fantastisk musikkopplevelse idet han trekker opp usynlige instrumenter av ryggsekken. 

Hun synger og spiller på C-fløyte og Tibetanske Syngeskåler i forestillingen, og tryller frem magiske og usynlige instrumenter sammen med barna, som de lærer å spille på, sammen med sangen. 
 

«Alle mennesker har en usynlig ryggsekk med usynlige instrumenter i, men det er ikke alle som vet at de har det.» Temaet bygges opp som en musikalsk-fortellermessig forestilling. Underliggende er det også en invitasjon til barn som har det vanskelig til å kunne invitere frem de indre helende krefter. Når man spiller i det usynlige instrumentet, skyller lyden gjennom vanskelige følelser og man blir hel og glad igjen. Den bygger på fortellingen og musikkens arketypiske kraft, slik eventyrene har gjort til alle tider.  

Sonia har spilt over 500 ganger i norske barnehager, til veldig fine tilbakemeldinger fra barn og voksne. Denne forestillingen bygger videre på den musikalske interaksjonen med barna. Sangene er nyskrevne til forestillingen. 

Høsten 2019:  Bergen, Sørlandet. Østlandet: Oslo, Bærum, Asker, Oppegård, Vestby, Ski, Nesodden, Moss.

Les mer og book konsertforestilling til barnehagen her