OM OSS


artister

Sonia Loinsworth Foto: Lasse Berre
Diego Belda Foto: Hielke Gerritse
Gulli2.jpg
Solfrid Molland Foto: Hielke Gerritse
 

i kulissene

Sonia Loinsworth er gründer bak Barnas Musikkteater. Hun er sanger, komponist og kulturprodusent og har de siste 25 årene skapt et unikt musikalsk uttrykk i møtet mellom klassisk nord-indisk sang, gregoriansk sang, og overtonesang i egne komposisjoner.

Hun har gitt en lang rekke konserter i inn- og utland og har komponert meditativ musikk arrangert av Frode Fjellheim (Transjoik, Frozen), samt utgitt 4 album med internasjonal distribusjon.

Sonia har gjennomført 500 konserter for barn i krysningsfeltet mellom norske folketoner og barnesanger, klassisk indisk musikk og overtonesang, samt jazz-improvisasjon. 

Hun er utdannet sanger fra University of Georgia, USA og innen Musikk Vitenskap fra NTNU i Trondheim. Sonia har en 3-årig utdannelse som mindfulness-instruktør fra SFAM, og trening innen vokalteknikk fra Complete Vocal Institute. Sonia har gitt konserter og undervist voksne i stemmearbeid, sang og mindfulness i Europa gjennom 15 år.Diego Belda er født i Chile og har bodd i Norge siden 6 års alderen.
 Han har vært lidenskapelig opptatt av sirkus-verdenens muligheter siden tenårene.

Diego har gjennomført mange forestillinger, kurs og oppdrag sammen med Flaks Sjongleringsgruppe. Han har gitt soloforestillinger, jobbet for kulturskoler og diverse kulturhus og festivaler, og spilt ildforestillinger. Han har også samarbeidet med en lang rekke teater/sirkus-grupper og musikere.


 


Gulnigar Naman er balanse-akrobat på høyt nivå fra Ürümqi, en autonom stat i Kina. Ürümqi betyr «fagert beite» og kulturen i området er preget av mongolske tradisjoner.

Hun heter Gulnigar Naman men kalles bare «Gulli» i Norge.
Gulli jobber både med balanse, dans, akrobatikk, og er også flink med manipulasjonsmagi og arbeid med barn.

Hun balanserer kandelabre med blomster i på kroppen mens hun utfører balansekunst, og kan holde opptil 50 rockeringer i bevegelse samtidig.

Gulli har gjort seg bemerket som akrobat og balansekunstner i Norge, og kom til semi-finalen i Norske Talenter i 2014. Gulli deltar i Norske Talenter igjen i år.

Solfrid Molland er sanger, pianist og komponist. Hun vokste opp med russisk folkemusikk, sigøynermusikk og europeisk kunstmusikk – et toneunivers som inspirerer henne som musiker og komponist.

På reise som gatemusikant med sitt røde trekkspill i Europa, lærte hun sigøynersanger av romfolket og komponerte musikk. Denne musikken ble utgitt på to CD-er: Katedral for Tapte Drømmer (2011) og Musikken er mitt fedreland (2014) og Forvandling (2016). Her setter hun et musikalsk og poetisk lys på roma, den største minoriteten i Europa. Molland er utdannet klassisk pianist fra Østlandets Musikkonservatorium. I 2015 ble hun tildelt Oslo Bys Kunstnerpris.

Det er mange mennesker involvert bak scenen og i kulissene for at vi skal kunne levere 500 forestillinger til barn over hele Norge per år.

Itent.jpeg
Pamela.jpg
Sheila.jpg
Thomas.jpeg
vår-lund.jpg

Pikant Media; Iancu Ilies & Belinda Jakobsen produserer alle filmer for oss til forestillinger og e-lærings program. De er i tillegg våre veiledere på markedsføring i sosiale medier.

Iancu har drevet mange år med videoproduksjon, og de siste årene med markedsføring. Han har laget videoreklamer for alt fra mindre bedrifter til større som Universitetet i Agder og Virke. Han er sertifisert analytiker og Google Partner.

Belinda har studert markedsføring ved California State University, og har jobbet med digital markedsføring i 13 år. Hun var med og opprettet Blogg Norge og har hjulpet flere bedrifter med å bli synlige på nett. 
Pamela Hiley er Norges største kapasitet innen Taiji, og driver Norsk Taiji Senter i Oslo. Hun har undervist nordmenn i Taiji i mer enn 30 år, og har hentet inn store internasjonale kapasiteter på feltet til Norge. I tillegg reiser hun jevnlig med grupper fra Norge til Kina, Taiji’ens hjemland, og til Bhutan.
Barnas Musikkteater har samarbeidet med Norsk Taiji Senter om åpne forestillinger for barn på senteret hvert semester siden begynnelsen i 2015. Forestillingene og konsertene støttes av Oslo Kommune, og er et gratis tilbud til barnehagene.Sheila Simmenes
er et multi-talent både som artist og i kulissene. Hun er låtskriver, sanger og manager for unge artister.
Sheila er vår markedsfører av åpne og publikumsrettede forestillinger.

Hun driver SheMusic i tillegg til egen artist-karrière, og er en forkjemper for profesjonalisering og kompetanseheving i musikklivet. Hun stimulerer til gode samarbeid i kulturlivet gjennom gode vaner for å støtte hverandre og dele informasjon og kompetanse.
Hun bidrar også som en mentor for unge musikere og musikkprodusenter gjennom Trafo.no og cultivaekspress.no.


Thomas Hjørnet

er magister i litteraturvitenskap fra Københavns Universitet. Han beskjeftiger seg hovedsakelig med forlagsarbejde og annet tekstrelatert arbeid.

Thomas er vår sekretær på digitale oppgaver, og dessuten en trollmann når det gjelder å finne løsninger og slukke branner på verdensveven.

Hielke Gerritse

vokste opp i Nederland. Han studerte foto og videojournalistikk i Zwolle (NL) og bodde 6 år i Berlin hvor han jobbet i filmbransjen og som frilans fotograf for diverse oppdragsgivere.

Hielke er vår fotograf på forestillingene og har tatt de fleste av bildene i Barnas Musikkteater. Han har bodd i Oslo siden 2011.


Vår Lund
er rådgiver og kursholder ved Etablerersenteret i Vest-Agder.
Hun er vår rådgiver i forretnings-spørsmål.

Vår er siv.øk. HAE fra NHH, og hun har betydelig erfaring fra både privat næringsliv (bl.a. bedriftsrådgivning, bank, shipping), forskning, og undervisning på universitetsnivå. Hun har også erfaring fra etablering av egne virksomheter, samt fra styrearbeid i mindre selskaper. Vår har også et betydelig nettverk innen en rekke bransjer.