Den magiske Klangen er en ny konsertforestilling fra Sonia LoinsworthMusikkforestillingen bygger på fortellingen om spillemannen som går fra dør til dør og banker på,
 for å få noe mat og drikke. De som slipper ham inn, får en fantastisk musikkopplevelse idet han trekker opp usynlige instrumenter av ryggsekken. 

Sonia synger og spiller på C-fløyte og Syngeskåler i forestillingen, og tryller frem magiske og usynlige instrumenter sammen med barna, som de lærer å spille på, sammen med sangen. 

«Alle mennesker har en usynlig ryggsekk med usynlige instrumenter i, men det er ikke alle som vet at de har det.» Temaet bygges opp som en musikalsk-fortellermessig forestilling. Underliggende er det også en invitasjon til barn som har det vanskelig til å kunne invitere frem de indre helende krefter. Når man spiller i det usynlige instrumentet, skyller lyden gjennom vanskelige følelser og man blir hel og glad igjen. Den bygger på fortellingen og musikkens arketypiske kraft, slik eventyrene har gjort til alle tider.  

Sonia har spilt over 500 ganger i norske barnehager, til veldig fine tilbakemeldinger fra barn og voksne. Denne forestillingen bygger videre på den musikalske interaksjonen med barna. Sangene er nyskrevne til forestillingen.

Barnehagen som har denne konserten på besøk får fri tilgang til E-læringsprogrammet Sang og Musikk i Barnehagen for samtlige ansatte. (Verdi Kr. 4 950,-)

Tilbys som konsert til barnehagen

Noen få ledige forestillinger i Tromsø og Bærum/Asker våren 2020


Pris:
 Kr. 4 500, inkluderer alle kostnader ved turnè.
*Prisen gjelder barnehageturnèer med 3 forestillinger per dag.
Spør om pris til festivaler/kulturhus/bibliotek her.

Aldersgruppe: 1-6 år
Varighet: 35 minutter
Opprigg: 30 minutter     Nedrigg: 30 minutter

Tekniske krav: Rydd det største rommet dere har i barnehagen. Sonia trenger 2x2 meter i den brede enden av rommet - barna sitter i halvsirkler begynnende 2 meter fra kunstneren. Et stødig bord, på størrelse med en kontorpult for voksne.


Sonia Loinsworth har de siste 20 årene skapt et unikt musikalsk uttrykk i møtet mellom klassisk nord-indisk sang, gregoriansk sang, og overtonesang i egne komposisjoner. Akkompagnert av kun en indisk tamboura eller krystallskåler av kvarts har hun gitt en rekke konserter i inn- og utland til svært positive tilbakemeldinger i media og fra publikum. Sonia har også gjennomført mange konsertserier og over 600 konserter for barn i krysningsfeltet mellom norske folketoner og barnesanger, klassisk indisk musikk og overtonesang; solo og sammen med Tabla-virtuosen Jai Shankar, samt i Emanuel Vigeland museum i Oslo.

Sonia Loinsworth: sang og krystallskåler av kvarts. Foto: Hielke Gerritse

Sonia Loinsworth: sang og krystallskåler av kvarts. Foto: Hielke Gerritse

REFERANSER

”Vi i Jegersberg barnehage vil takke for en magisk forestilling. Det er en helt spesiell og god opplevelse å få ta del i denne forestillingen. Sonia åpner opp for at publikum blir invitert med i " Den Magiske Klangen" og ser både barna og voksne mens forestilling pågår. Vi setter stor pris på at forestillingen kommer til barnehagen.”
Hilsen små og store i Jegersberg Barnehage

"Det var en magisk og fin lyd av glass-instrumentene, og fint at barna fikk delta i forestillingen. Det var spennende med fortellingen underveis, og fint å kunne bruke stemmen som et instrument.”
Læringsverkstedet Gimlekollen Barnehage

«Skjoldtun barnehage i Bergen har 55 barn i alderen 0-6 år. Alle barna var deltakere på konserten, da alle er vant til en slik setting. Barnehagen har bl.a. ukentlig musikksamling på amfiet i barnehagen. Dette gjør rammene trygge for alle barna.
Våre barn og voksne likte konserten VELDIG godt. Barna var helt fjetret, fordi det var så mange spennende lyder. Fint at barna ble engasjerte i å gjøre bevegelser og å synge med. De fulgte fint med i handlingen.»

“Spennende forestilling som fengslet også de aller minste. En god blanding av musikk, fortelling og mimikk. Et vennlig fjes og tydelige bevegelser så alle forstod og kunne være med på det som foregikk. Det var en fantastisk forestilling.”
Læringsverkstedet Liantjønn Barnehage

se alle forestillinger her