DA GULLI REISTE MED VIRVELVINDEN

En ny sirkusforestilling for barn med rockeringer og nyskrevet eventyr

Forestillingen bygger på en fortelling om Gulli som ble tatt av virvelvinden i Urumqi og ført til Norge. Beskyttet av rockeringene kunne hun reise gjennom luften uten å bli skadet eller falle ned, og fly som en sky gjennom luften.

Hun ble forfulgt i Urumqi av noen skumle menn som ville ta fra henne den indre flammen. Hun støtte på virvelvinden, som ville hjelpe henne til å kunne finne et trygt og godt sted hvor hun og rockeringene hennes kunne være.

Eventyret spinnes rundt Gulli’s reise fra Urumqi til Norge, som hun forteller barna i enkle setninger selv, og som tilbake-spilles over høyttaler med en norsk fortellerstemme. Virvelvinden har noen kriterier for å ta henne med, og barna må hjelpe henne med å få til det han ber om, før hun kan bli med på reisen til Norge.

Gulli arbeider med balansekunst, trylling, og opp mot 50 rockeringer samtidig i denne forestillingen.

Hun heter Gulnigar Naman men kalles bare «Gulli» i Norge.
Hun er balansekunstner og fantastisk dyktig på det hun gjør. Gulli jobber både med balanse, dans, akrobatikk, og er også flink med manipulasjonsmagi og arbeid med barn. Hun har spilt over 150 forestillinger med produksjonen Balansekunstneren Gulli for Barnas Musikkteater til barnehager i Norge, til svært gode tilbakemeldinger fra store og små.

Se Gulli i show med rockeringer her

se alle forestillinger her