Mannen med den levende kofferten


Sjongleringskunstneren Diego Belda trollbinder barna med magi og latter


Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon,
teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet

Under forestillingen får barna oppleve en koffert som lever sitt eget liv, imponerende sjonglerings-triks og en magisk kule.

Barna blir engasjert med inn i forestillingen og må hjelpe til for at den magiske kulen skal bli levende og flyte i luften helt av seg selv.


På turnè i norge våren 2019. Diego har ny forestilling høsten 2019

Kommer til barnehagen våren og høsten 2019

  • Tekniske krav: Rydd det største rommet dere har i barnehagen. Diego har med scenografi og musikk-spiller, og trenger kun en alminnelig stikk-kontakt.

    Bærehjelp: 1 person inn og ut av barnehagen.

"Veldig morsomt teater! Barna elsket det, og ville bare se mer. God kommunikasjon fra/mellom skuespiller og barna. Fikk alle med seg. Spennende og morsomt. Mye latter! Velkommen tilbake."
Solsikken Montessori barnehage, avd Gladheim. 

"Svært fin forestilling. Passet både for små (1-2) og store (3-6) barn. Visuelt sterkt. Diego er svært flink til å ta med barnas innspill. Det er plass både til stille undring og deltagende jubel. Mye glede og tilstedeværelse! Voksne og barn likte forestillingen kjempegodt. Denne forestillingen kan vi sterkt anbefale."
Kristin Nyberg, Kulturparken FUS Barnehage

"Fikk med seg barna helt fra begynnelsen. 
Engasjerte både igjennom samtale og bevegelse. Gjennomført oppvisning fra start til slutt. God bruk av humor for både store og små. Fikk barna til å le, de ville være med! Imponerte barna med ferdighetene. 
Nedre Bekkelaget Barnehage

REFERANSER

"Humor og nærvær! Utrolig nær og fin kommunikasjon med barna. Hele gjengen fra 2 til oss voksne var fjetret. Velkommen tilbake,- ingen hadde lyst til å gå da det var slutt. Tusen takk.
Hjertelig hilsen oss i Linerla barnehage "

"En fantastisk forestilling! 
Alle i Eplehagen så forestillingen, fra 1 til 6 år. Forestillingen er både enkel og kompleks og har ulike lag som treffer de ulike aldersgruppene. Den har en fin progresjon fra det stille og litt mystiske til verbal kommunikasjon med publikum. Publikum får være delaktig og blir sett og brukt underveis i forestillingen. Alt i alt en av de mest fengende forestillingene vi har hatt i Eplehagen. Morsomt og med bred apell!
Med vennlig hilsen Eplehagen barnehage

Se alle forestillinger her