Tilbyr åpne forestillinger for barnehager

Gulli.jpg

Barnas Musikkteater er Norges største leverandør av forestillinger og konserter til barnehager, og tilbyr mest barnehageinterne forestillinger. Denne uken er det åpne forestillinger for barnehagene på Aladdin Scene i Kristiansand og Norsk Taiji Senter i Oslo.

– Små barnehager har ikke mulighet til å kjøpe inn forestillinger til barnehagen. Vi vil derfor nå dem gjennom åpne forestillinger og konserter på en scene i byen de bor i, forteller Loinsworth.

Denne uken synger Sonia Loinsworth konserten Diamantene i Hjertet for 600 barn på Norsk Taiji Senter i Oslo, og Gulli Naman spiller 6 åpne forestillinger av Balansekunstneren Gulli på Aladdin Scene.

– Oslo Kommune har støtte gratisforestillinger for små barn to ganger i året siden vi startet opp for snart fire år siden. Tusener av barn har vært på våre forestillinger i Oslo på det vakre Taiji-senteret midt i Kirkegata. Nå forsøker vi å etablere samme tradisjon i Kristiansand sentrum. Ukens forestillinger er støttet av Fond for lyd og bilde», forteller Loinsworth.

Barnehagene har en så stram økonomi at det er avgjørende med støtte til gjennomføring av disse forestillingene. Det er derfor gledelig at Oslo Kommune så konsekvent støtter våre forestillinger og konserter for barna, poengterer Loinsworth

Det er også en åpen familieforestilling med Balansekunstneren Gulli på Aladdin Scene onsdag 10. Oktober Kl. 17.00