Magi og latter til 1000 barn på sørlandet

Diego Belda Foto: Hielke Gerritse

Diego Belda Foto: Hielke Gerritse

Denne uken spiller sjongleringskunstneren Diego Belda fra Barnas Musikkteater forestillinger for 1000 barn i Kristiansand og Grimstad.

Belda er godt i gang med høstens turné til Barnas Musikkteaters medlemsbarnehager i de store byene, og reiser i 2019 på en omfattende Norges-turnè med samme forestilling. Det er medlemsbarnehagene som får forestillingen «Mannen med den levende kofferten» i høst.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som framkaller stunder med spenning, latter, undring og stillhet.

Under forestillingen får barna oppleve en koffert som lever sitt eget liv, imponerende sjonglerings-triks og en magisk kule. Barna blir engasjert med inn i forestillingen og må hjelpe til for at den magiske kulen skal bli levende og flyte i luften helt av seg selv.

Tilbakemeldingene begynner å tikke inn fra barnehagene, og de elsker rett og slett denne forestillingen. Diegos evne til å gå barna i møte innenfor sirkus-arketypens format på en forsiktig  måte, samtidig som han er en fantastisk sjonglør på høyt nivå, treffer godt i barnehagene. Her er det bare å glede seg!