Barnas Musikkteater fyller 5 år!

Balansekunstneren Gulli, Sjongløren Diego, Musikerene og sangeren Solfrid, og musikeren og sangeren Sonia. Alle foto: Hielke Gerritse

Balansekunstneren Gulli, Sjongløren Diego, Musikerene og sangeren Solfrid, og musikeren og sangeren Sonia. Alle foto: Hielke Gerritse

9 artister har spilt 2300 forestillinger for 130 000 barn mellom Mandal og Tromsø. Støttet av en lang rekke fond har vi kunnet spille forestillinger og konserter, bygge opp et E-læringsprogram innen sang og musikk for de voksne, initiere et forskningsprosjekt, og stadig utvikle nye forestillinger og nye måter å presentere dem på.

Det har vært opp- og nedturer, prosjekter og ansettelser som gikk galt, og mange fantastiske samarbeidsprosjekter og -partnere, samt en uendelig strøm av nye idèer og samarbeid.



Norges største tilbyder av forestillinger til barnehagen.

Lyden av latter fra 130 000 barnestemmer, et hav av kjærlighet og glede i utvekslingen mellom «scene» og sal, noen øyeblikk og noen smil som aldri vil forsvinne fra netthinnen.
 

Takk til alle som har bidratt til å bygge denne flotte bedriften både foran og bak «scenen», og takk til kunstnerne som gir og gir fantastiske opplevelser og trollbinder de små barna 500 ganger hvert år.
 

Takk til barnehagene over hele Norge for samarbeidet så langt!
Vi ser frem til nye eventyr med dere!
 

Hilsen alle Oss i Barnas Musikkteater 😊🧡🌹

barn.jpg