Barnas Musikkteater utvider til Danmark

Dronebilde over Aarhus by med AROS Kunstmuseum i sentrum, med kunstverket ”Your Rainbow Panorama” av den verdenskjente Islandsk-Danske kunstneren Olafur Eliasson   Foto:  SmartDronesAarhus

Dronebilde over Aarhus by med AROS Kunstmuseum i sentrum, med kunstverket ”Your Rainbow Panorama” av den verdenskjente Islandsk-Danske kunstneren Olafur Eliasson

Foto: SmartDronesAarhus

Barnas Musikkteater etablerer eksternt kontor i Aarhus og spiller fra høsten av forestillinger i Danske Barnehager i tillegg til turnèene i Norge.

Musikkteateret gleder hvert år over 30 000 barn fra Tromsø til Mandal med våre forestillinger og konserter.

Fra og med høsten 2019 blir det de danske barnas tur til å få oppleve våre magiske og spennende forestillinger. Sonia Loinsworth blir første artist ut, og er nå i gang både med etablering av Danmarks-kontoret og med å lære seg dansk!

- Vi får noen språkutfordringer for artistene som kommuniserer verbalt i forestillingene, men tar dem på strak arm og leker med det danske språket som om det var en ny kunstform. Poenget er ikke å snakke språket korrekt, men å kunne bake det inn i den kunstneriske utførelsen på en måte som kommuniserer godt med barna, sier Sonia Loinsworth, sanger og leder i Barnas Musikkteater.

Barnehagene i Danmark tilbys hennes musikkforestilling tilpasset danske forhold i første omgang.

Dette blir et nytt og spennende kapittel i Barnas Musikkteater!