Barnas Musikkteater utvider til Danmark

Danmark.png

Barnas Musikkteater utvider høsten 2019 til Danmark

BARNAS MUSIKKTEATER PRODUSERER KONSERTER OG BALANSEKUNST FORESTILLINGER AV HØY KUNSTNERISK KVALITET TIL BARNEHAGEN.

Vi gleder hvert år over 30 000 barn fra Tromsø til Mandal med våre forestillinger og konserter. Fra og med høsten 2019 blir det de danske barnas tur til å få oppleve våre magiske og spennende forestillinger.

- Vi får noen språkutfordringer for artistene som kommuniserer verbalt i forestillingene, men tar dem på strak arm og leker med det danske språket som om det var en ny kunstnerisk form. Poenget er ikke å snakke språket korrekt, men å kunne bake det inn i den kunstneriske utførelsen på en måte som kommuniserer godt med barna, sier Sonia Loinsworth, sanger og leder i Barnas Musikkteater.

Barnehagene i Danmark tilbys en sjonglørforestilling og en musikkforestilling i første omgang.

Dette blir et nytt og spennende kapittel i Barnas Musikkteater!