Sjongløren Diego: Ny artist til Barnas Musikkteater

Sjongleringskunstner Diego Belda

Sjongleringskunstner Diego Belda

Diego Belda er ny artist i Barnas Musikkteater.

Han spiller høstens forestilling ”Mannen med den levende kofferten” til medlems-barnehagene i Barnas Musikkteater, med elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, teater, objektmanipulasjon, balansering og klovning.

Diego Belda er født i Chile og har bodd i Norge siden seks-årsalderen, og har vært lidenskapelig opptatt av sirkus-verdenens muligheter fra barndommen av.

Han har gjennomført mange forestillinger, kurs og oppdrag sammen med Flaks Sjongleringsgruppe. Han har gitt soloforestillinger, jobbet for kulturskoler og diverse kulturhus og festivaler, og spilt ildforestillinger. Han har samarbeidet med en lang rekke teater/sirkus-grupper og musikere.