BARNEHAGEMEDLEMSKAP


Et medlemskap i Barnas Musikkteater inneholder et rikt og mangfoldig kulturtilbud til barnehagen gjennom et helt år.
Medlemskapet er for barnehager som ønsker å satse på kulturopplevelser for barna, og samtidig få inspirasjon til hvordan de voksne kan implementere musikalsk og kreativ lek med barna i hverdagen.

Medlemsbarnehagene er del av vår “indre kjerne”, og mottar i tillegg til det oppsatte programmet ekstra overraskelser, som for eksempel gratisbilletter til kulturopplevelser med våre kunstnere for de voksne, test-visninger av nye forestillinger under utvikling, og andre spontane kulturelle overraskelser!

Medlemskapet er for et begrenset antall barnehager i hver region.

Utsolgt for 2023 - 2024. Ønsker dere å være med for barnehageåret 2024 - 2025? Send oss en melding her

PROGRAM høsten 2023 - våren 2024


En konsert og en balansekunstforestilling. Kurs: Sang og musikk i barnehagen.


Tilgang til alle digitale forestillinger, fri bruk av e-kurset Sang og Musikk i barnehagen for alle ansatte i barnehagen. 


MANNEN MED DEN LEVENDE KOFFERTEN


SJONGLERINGSKUNSTNEREN DIEGO BELDA TROLLBINDER BARNA MED MAGI OG LATTER


Han spiller vårens forestilling ”Mannen med den levende kofferten” til medlems-barnehagene i Barnas Musikkteater.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, meditasjon, teater, objekt-manipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet. 

Under forestillingen får barna oppleve en koffert som lever sitt eget liv, imponerende sjongleringstriks og en magisk kule. 

Barna blir engasjert med inn i forestillingen og må hjelpe til for at den magiske kulen skal bli levende og flyte i luften helt av seg selv.

Dette er en imponerende og magisk forestilling alle burde få med seg!

Les mer om forestillingen her


VILLE FUGLER

er en danseforestilling med Cecile Joseph

Forestillingen er inspirert av et gammelt sigøyner-eventyr
For lenge siden var sigøynerne ville fugler som streifet rundt i verden. En dag så de noe på jorden som fascinerte dem, og de bestemte seg for å komme ned fra himmelen for å se. De møtte fugler som var temmet av mennesker, i fargerike kostymer og med juvelfylte smykker hengende rundt halsen, håndleddene og anklene. De ville fuglene ble begeistret, og ble værende. De lærte seg å danse med kostymene og smykkene. Da tiden var kommet for ville fugler å fly tilbake til sydligere strøk, var de fanget i de tunge kostymene og smykkene. De kunne ikke lenger fly høyt! 
 
Gjennom denne gamle sigøynerhistorien vil kunstneren fremkalle musikken, dansen og verdiene til sigøynerfolket, som er nomader forelsket i frihet og store åpne rom. Det kunstneriske uttrykket vil bli delt gjennom rytmene til tradisjonell dans og fargerike kostymer som vil fremkalle fantasien, gledesånden og feiringen for barna. Barna inviteres med i dansen.  Les mer her

Kommer til barnehagene som ikke har hatt besøk av denne forestillingen før.


BJØRNEN OG VASKEBJØRNEN

er er en sirkusforestilling med fantastisk humor og et miljøtema 

Det er en helt ny dag i skogen.

Fuglene synger og den store bjørnen starter morgenen med yoga og musikk. Selv om han husker de gode gamle dager da han opptrådte på sirkus, nyter han sin rolige pensjonisttilværelse. Alt ser ut til å være klart for en stille, fredfull dag.

Men så dukker en liten hyperaktiv vaskebjørn opp med en søppelbøtte (full av rekvisitter), og forstyrrer den fredelige rutinen til bjørnen. Kaos oppstår og pensjonisttilværelsen kan bjørnen se langt etter, når disse to sammen møter utfordringer.

De to naboene må legge uenighetene til side for å overvinne uventede utfordringer.

Med humor og alvor har sirkusartistene Rémi og Paula laget en forestilling som handler om vennskap på tross av utfordringer, og om hvordan man kan ta vare på naturen på morsomt vis.

(Bildene er på vei. Kostymene må lages ferdige først! :-)

Les mer her



Bonus #1:
Sang og musikk i barnehagen

- ER ET PEDAGOGISK MUSIKKPROGRAM FOR DE VOKSNE I BARNEHAGEN, SOM BIDRAR TIL
TILRETTELEGGELSE AV SANGSTUNDEN MED BARNA.

Programmets innhold

Programmet inneholder videofilmer med instruksjon hvor man øver selv, og lydfiler som kan brukes direkte i sangstunden som en støtte for pedagogen og barna. Les mer her


Bonus #2: Nyhet!
Gjensyn med artistene på nett!

- det blir fire nettbaserte “live” forestillinger for medlemsbarnehagene med våre artister.

Disse kan ses inne på medlemssidene fra en hvilken som helst skjerm, og tidspunktet annonseres i god tid.

Det blir to forestillinger høst og to i løpet av våren

digitale forestillinger

Bonus #3:
Digitale forestillinger

Fri bruk av våre digitale forestillinger som er innspilt i høy kvalitet.
Barna elsker å se den samme forestillingen flere ganger, særlig når de har hatt besøk av kunstneren i “levende live” inne i barnehagen.

Se forestillinger her



Hva koster det?

Medlemskapet koster Kr. 9 900 for hele programmet i et år.
Hvis barnehagen kun bruker forestillingene, har dere spart 1 100 kroner.
Hvis dere bruker video-undervisningen i tillegg, har dere spart 6 000 kroner.
Hvis dere bruker kurs i Sang og Musikk i barnehagen med 1 gratis kursplass + digitale forestillinger har dere spart 8000 kroner.

Begrenset antall plasser

Medlemskapet fungerer slik at de barnehagene som allerede er medlem, får førsteretten året etter. Hvis det blir ledige plasser i en region, tilbys plassen til andre barnehager for neste barnehageår. Når dere først er inne, har dere førsteplass.

Ønsker dere medlemskap?
Bestill nedenfor

Besøk fra Barnas Musikkteater er alltid en hyggelig opplevelse. Vi er en barnehage som satser på kunst og kultur. Da er det praktisk og greit å være medlem i Barnas Musikkteater. Alle inntrykk vi ønsker å tilby våre barn må vi, normalt sett, lete opp selv. Vi skal finne det rette for våre barn, bestille, planlegge transport, m.m. Som medlem i ordningen til Barnas Musikkteater får vi et, alltid kvalitativt godt, kulturinnslag i halvåret – hjemme i vår egen gymsal. Det er av og til greit å ikke trenge planlegge alt selv – bare komme til “duk og dekket bord”.
— Jarle Viken, styrer Unneland Barnehage
Vi har stor glede av medlemskapet i Barnas Musikkteater. Det er alltid inspirerende å få besøk av gode forestillinger for barna, og vi voksne lærer mye om nærvær og kontakt under kunstneriske opplevelser.
— Solsikken Barnehage Skeie