SLANGEDANSEREN GUZAL - ny forestilling fra Barnas Musikkteater

8.jpg

Guzal’s nye forestilling for Barnas Musikkteater er en fantastisk oppvisning i akrobatikk og slangedans. 

Med rockeringer, balansekunst og akrobatikk gir hun en oppvisning helt utenom det vanlige i denne forestillingen. Hun viser utdrag fra den kinesiske sirkustradisjonenes verden i en spektakulær fremvisning som gir både barn og voksne hakeslipp. Fengende musikk og fargerike kostymer gjør at forestillingen også fascinerer de aller minste. 

Guzal kom til semi-finalen i Norske Talenter i 2017 og i den svenske utgaven «Talang» i 2018 med sin akrobatiske slangedans. Hun har hele livet jobbet med akrobatikk og balansekunst, og opptrer med en helt imponerende mykhet og kroppskontroll.

Guzalnur Uqkun er hennes fulle navn. Hun er balanse-akrobat på høyt nivå fra Ürümqi, en autonom stat i Kina. Ürümqi betyr «fagert beite» og kulturen i området er preget av mongolske tradisjoner.

Guzal begynte på akrobatikkskolen som 5-åring, og gikk rett inn i et trenings-regime som varte 10 timer daglig. Der ble hun i 22 år før reisen til Sverige.

Hun er bosatt i Stockholm, hvor hun arbeider med show, sirkus, og lærer små barn akrobatikk. Hun kommer til Norge for å gi barnehageforestillinger gjennom Barnas Musikkteater. 
Vi gleder oss til å kunne tilby Slangedanseren Guzal til barnehager over hele Norge våren 2020

1.jpeg