Barnas Musikkteater tilbyr medlemskap til et antall barnehager
i hver region-by-kommune.


Som medlem hos oss får barnehagen 2 forestillinger per år,
 E-læringsprogrammet Sang og Musikk i Barnehagen,

en kursplass samt rabatterte kursplasser til kurset Sang og Musikk i Barnehagen. 


Programmet for 2020 - 2021 kommer 1. Januar

Bestefaren1.jpg
Besøk fra Barnas Musikkteater er alltid en hyggelig opplevelse. Vi er en barnehage som satser på kunst og kultur. Da er det praktisk og greit å være medlem i Barnas Musikkteater. Alle inntrykk vi ønsker å tilby våre barn må vi, normalt sett, lete opp selv. Vi skal finne det rette for våre barn, bestille, planlegge transport, m.m. Som medlem i ordningen til Barnas Musikkteater får vi 1, alltid kvalitativt godt, kulturinnslag i halvåret – hjemme i vår egen gymsal. Det er av og til greit å ikke trenge planlegge alt selv – bare komme til “duk og dekket bord”.
— Jarle Viken, styrer Unneland Barnehage
 PROGRAM 2019 - 2020

En ny forestilling med sjongløren Diego Belda, en ny konsertforestilling med Sonia Loinsworth. 

Fri bruk av e-kurset Sang og Musikk i barnehagen for alle ansatte i barnehagen. 

1 gratis kursplass og rabatterte plasser etter dette på kurset Sang og Musikk i Barnehagen


Prisen er Kr. 8 000 for hele programmet. 
Hvis barnehagen kun bruker forestillingene, sparer dere 1000 kroner.  Hvis man bruker alt inkl. 1 kursplass, sparer dere 8000 kroner. 

 
Klangen5.jpg

DEN MAGISKE KLANGEN


Musikkforestillingen bygger på fortellingen om spillemannen som går fra dør til dør og banker på,
 for å få noe mat og drikke. De som slipper ham inn, får en fantastisk musikkopplevelse idet han trekker opp usynlige instrumenter av ryggsekken. 

Sonia Loinsworth synger og spiller på C-fløyte og Syngeskåler i forestillingen, og tryller frem magiske og usynlige instrumenter sammen med barna, som de lærer å spille på, sammen med sangen. 

«Alle mennesker har en usynlig ryggsekk med usynlige instrumenter i, men det er ikke alle som vet at de har det.» Temaet bygges opp som en musikalsk-fortellermessig forestilling. Underliggende er det også en invitasjon til barn som har det vanskelig til å kunne invitere frem de indre helende krefter. Når man spiller i det usynlige instrumentet, skyller lyden gjennom vanskelige følelser og man blir hel og glad igjen. Den bygger på fortellingen og musikkens arketypiske kraft, slik eventyrene har gjort til alle tider.  

Sonia har spilt over 500 ganger i norske barnehager, til veldig fine tilbakemeldinger fra barn og voksne. Denne forestillingen bygger videre på den musikalske interaksjonen med barna. Sangene er nyskrevne til forestillingen. Les mer her

 

Den Evigunge Bestefaren


SJONGLERINGSKUNSTNEREN DIEGO BELDA TROLLBINDER BARNA MED MAGI OG LATTER


Den Evigunge Bestefaren er en intim forestilling med tekst og visuelle innslag, der sjongløren Diego Belda forteller om den evigunge bestefaren Lalo.

Publikum vil ta del i en morgen hjemme hos bestefar Lalo som består av morgentrening, teservering, husvask og noen overraskelser. Bestefar Lalos sprudlende og barnlige energi gjør selv kjedelige morgenrutiner til en morsom, overraskende og lekende stund. 

Kan treningen bli mer underholdende ved å leke forskjellige dyr? 

Smaker teen bedre hvis vannstrålen fra tekannen faller lenger før den treffer koppen? 

Kan kosten være en dansepartner? 

I bestefar Lalo’s magiske verden er alle tingene satt litt på hodet, der gammel blir til ung og forvandles til et underfundig og lekende univers. Med musikk fra sin kjære grammofonspiller blir den gamle kroppen og objektene fylt av liv.

Elementer fra sjonglering, akrobatikk, dans, teater, objektmanipulasjon, balansering og klovning brukes i en salig blanding som vil framkalle stunder med spenning, latter, undring og stillhet. Les mer her

Bestefaren3.jpg
 

Hilsen Oss i Barnas Musikkteater

Barnas Musikkteater tilbyr konserter og balansekunst forestillinger med høy kunstnerisk kvalitet til barnehagen.
Norges største tilbyder av forestillinger til barnehagen, og spiller dette barnehageåret 500 forestillinger for 30 000 barn til barnehager i Norge. Profesjonelle kunstnere på et høyt kunstnerisk nivå, som samtidig er flinke til å være i kontakt med små barn.