Tilbud om MEDLEMSKAP i Barnas Musikkteater 2019-2020

Som medlem hos oss får barnehagen 2 forestillinger per år, E-læringsprogrammet Sang og Musikk i Barnehagen,

en kursplass samt rabatterte kursplasser til kurset Sang og Musikk i Barnehagen. 


PROGRAM 2019 - 2020

En ny forestilling med sjongløren Diego Belda, en ny konsertforestilling med Sonia Loinsworth. 

Fri bruk av e-kurset Sang og Musikk i barnehagen for alle ansatte i barnehagen. 

1 gratis kursplass og rabatterte plasser etter dette på kurset Sang og Musikk i Barnehagen


Prisen er Kr. 8 000 for hele programmet. 
Hvis barnehagen kun bruker forestillingene, sparer dere 1000 kroner.  Hvis man bruker alt inkl. 1 kursplass, sparer dere 8000  kroner. 

Klikk den røde knappen nedenfor eller her for å se ledige medlemskap i din region

DiegoNY.jpg

Sjongløren Diego’s nye forestilling skapes rundt idèen om en gammel mann med hvitt hår og skjegg, stokk og kroket rygg, som kommer inn i et rom med mange små barn og husker hvordan det var å være barn. 

Det minnene henter opp forvandles på magisk vis til det kroppen kan utføre, og både Diego (den gamle mannen), stokken og mange andre sjonglerings-leker får seg noen fantastiske turer opp i luften. 

Diego leker med rytmiske sjonglerings-instrumenter i denne forestillingen, der sjonglering kombineres med rytmisk-musikalsk spill. Dette blir en leken, rørende og morsom fortelling om kroppen, aldring og om hvordan alle mennesker alltid har det lekne indre barnet tilgjengelig, hvis man tør!

Kommer til barnehagen høsten 2019

SoniaNY.jpg

Sonia lager en ny konsertforestilling som bygges rundt fortellingen om spillemannen som går fra dør til dør og banker på, for å få noe mat og drikke. De som slipper ham inn, får en fantastisk musikkopplevelse idet han trekker opp usynlige instrumenter av ryggsekken. 

Hun synger og spiller på C-fløyte og Tibetanske Syngeskåler i forestillingen, og tryller frem magiske og usynlige instrumenter sammen med barna, som de lærer å spille på, sammen med sangen. 

«Alle mennesker har en usynlig ryggsekk med usynlige instrumenter i, men det er ikke alle som vet at de har det.» Temaet bygges opp som en musikalsk-fortellermessig forestilling, men underliggende er det også en invitasjon til barn som har det vanskelig å l´kunne finne frem de indre helende krefter. Når man spiller i det usynlige instrumentet, skyller lyden gjennom vanskelige følelser og man blir hel og glad igjen. Den bygger på fortellingen og musikkens arketypiske kraft, slik eventyrene har gjort til alle tider. 

Kommer til barnehagen våren 2020

Hilsen Oss i Barnas Musikkteater

Barnas Musikkteater tilbyr konserter og balansekunst forestillinger med høy kunstnerisk kvalitet til barnehagen.
Norges største tilbyder av forestillinger til barnehagen, og spiller dette barnehageåret 500 forestillinger for 30 000 barn til barnehager i Norge. Profesjonelle kunstnere på et høyt kunstnerisk nivå, som samtidig er flinke til å være i kontakt med små barn.